Tüm Duyurular

1. Ülkemizi de etkileyen Coronavirüs Hastalığı (COVID-19) ile mücadele kapsamında Merkezi Araştırma Laboratuvarı 21-22.03.2020 tarihleri arasında (haftasonu) temizlik ve sterilizasyon çalışmaları nedeniyle, kapalı kalacaktır. Bilimsel faaliyet ve çalışmaların buna göre düzenlenmesi konusunda gereğini rica ederiz.

2. Laboratuvarımızda gerçekleştirmek istediğiniz analizlere ait fiyat teklif talebini (Proforma) Laboratuvar Otomasyonu sistemi üzerinden oluşturulmaktadır. Dijital olarak onaylanmasının ardından Proformanıza sistemden ulaşabilirsiniz.
    Laboratuvar Otomasyonuna Giriş İçin Tıklayınız

3. Kastamonu Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi İle Sinop Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Tarafından Bilimsel ve Teknik Çalışmalarda Kullanılan Analizlerin Gerçerklerştirilmesinde Karşılıklı Hizmet Alımı, İşbirliği ve Ortak Girişimler Protokolü İmzalanmıştır.

4. 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde Kısmi Zamanlı Olarak Çalışmaya Hak Kazananlar Belirlenmiştir. Hak kazananların, Vakıf Bankası Hesap (IBAN) Numarası, bir adet fotoğraf, kimlik fotokopisi ve yeni tarihli öğrenci belgesi (öğrencinin disiplin cezası almadığına dari kaşe vurulacaktır) ile birlikte sözleşme imzalamak üzere şahsen Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na başvurmaları gerekmektedir.
    Kısmi Zamanlı Öğrenci Listesi için Tıklayınız

5. Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuruları 25 Şubat 2020 Saat 17:30'a kadar kabul edilecektir.

6. Taramalı Elektron Mikroskobu ölçümlerine geçici bir süre ara verilmiştir.
  7. Üniversite Yönetim Kurulunda yapılan değerlendirme sonucunda bazı analiz ücretlerinde değişime gidilmiştir. Güncel analiz fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz.

8. TS EN ISO/IEC 17025 Laboratuvar Akreditasyonu kapsamında Müşteri Şikayet ve Anket formuna aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
    Müşteri Şikayet ve Anket Formu
    Müşteri Şikayetleri Formu

9. 2019-2020 Güz döneminde Merkezimizde kısmi zamanlı olarak çalışacak öğrencilerin listesi için tıklayınız.

10. 2019-2020 eğitim-öğretim yılının güz döneminde Merkezimizde kısmi zamanlı olarak çalışmak isteyen öğrenciler için başvurular kabul edilmeye başlanmıştır. Başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin 11.10.2019 tarihine kadar Merkezimiz İdari Büroya şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. İlgililere önemle duyurulur.

11. MERKEZİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI STAJ ÖĞRENCİ LİSTESİ tıklayınız.