Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Platformu Üyelerinden Merkezi Araştırma Laboratuvarımıza Ziyaret

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezi öncülüğünde oluşturulan, Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında çeşitli kamu kurum paydaşlarından oluşan ortak strateji platformu Merkezi Araştırma Laboratuvarı’nı ziyaret etti.

Ziyarete, Kastamonu Üniversitesi’nden T.T.O. A.Ş. ve Kastamonu Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kasım Yenigün, Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük, Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdür Fatih Önlem, Kastamonu İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Selahattin Emirsüleymanoğlu ve Şube Müdürü Mürüvvet Eğlenceoğlu, TKDK İl Koordinatörü Ahmet Kuyulu, KOSGEB İl Müdürü Nevzat Erol, Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi müdürü Seçil Dilekci Çakmak, KUZKA Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Özgür Yücel Yakar ve Kurumsal Yönetim Birimi Başkanı Semih Kaya, Üniversitemizden İnovatif Teknoloji Ofisi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Erman Zurnacı, Proje Destek Ofisi’nden Öğr. Gör. Ahmet Tabanlıoğlu, Patent Destek Ofisi’nden İhtisaslaşma Koordinatörlüğü Uzmanı Öğr. Gör. Mehmet Fırat Olgun ve Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezi’nden İhtisaslaşma Koordinatörlüğü Uzmanı Öğr. Gör. Berkan Güngör katıldılar.

Laboratuvar müdürümüz Doç. Dr. Mahmut Gür, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Funda Terzi, Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur Hazar ile birlikte ilgili laboratuvarlardan sorumlu uzmanlar, kurul üyelerine yapılan analizler, çalışmalar ve cihazlar hakkında bilgilendirme sunumları gerçekleştirdiler. Kurul üyelerinin analiz laboratuvarları, cihazlar, yapılan analizler, laboratuvar imkânları ve kapsamı hakkındaki sorularını cevapladılar. Kurul üyeleri, özellikle bölgenin ihtiyaç duyduğu alanlarda analiz portföyünü ve teknik altyapısını sürekli güçlendiren laboratuvarımızın çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ayrıca Üniversitemizin Ormancılık ve Tabiat Turizmi ihtisaslaşma faaliyetleri kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Görüşmeler karşılıklı dilek ve temennilerin ardından sonlandırıldı.