Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuruları Hk.

2021-2022 Eğitim- Öğretim Yılı Güz Dönemi Kısmi Zamanlı Öğrenci (KZÖ) alımı müracaatları 7 Ekim 2021 tarihinde başlayıp 19 Ekim 2021 Çarşamba günü mesai bitimi sona erecektir.
Öğrencilerimiz aşağıda yer alan listedeki birimlerden yalnızca birine müracaat edebilecektir.
Üniversitemizde kısmi zamanlı olarak çalışmak isteyen öğrencilerin aşağıdaki Müracaat Formunu doldurup çalışmak istedikleri okullarda öğrenci işlerine, birimlerde çalışmak isteyenler birimlerdeki bürolara şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.
Kısmi Zamanlı Öğrenci olarak çalışılacak birim listesine ulaşmak için buraya Tıklayınız
Laboratuvar Otomasyonuna Giriş İçin Tıklayınız

le kapsamında Merkezi Araştırma Laboratuvarı 21-22.03.2020 tarihleri arasında (haftasonu) temizlik ve sterilizasyon çalışmaları nedeniyle, kapalı kalacaktır. Bilimsel faaliyet ve çalışmaların buna göre düzenlenmesi konusunda gereğini rica ederiz.