MERLAB akreditasyon sürecindeki emeğinden dolayı Dr. Öğr. Üyesi Nesrin İÇLİ’ye teşekkür etti.

Merkezi Araştırma Laboratuvarı, Kalite Yönetim Sistemi Sorumlusu ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Nesrin İÇLİ’ye teşekkür buluşması düzenledi. Buluşma, laboratuvarımızın tüm akademik ve idari personellerinin katılımıyla gerçekleşti.

Merkezi Araştırma Laboratuvarı Müdürümüz Doç. Dr. Mahmut GÜR, laboratuvarımıza aktardığı bilgi, birikim ve değerli katkılarından dolayı Dr. Öğr. Üyesi Nesrin İÇLİ’ye teşekkür ederek, plaket takdiminde bulundular. Akabinde, değerli hocamızın akreditasyon sürecinde sergilediği emek ve özverisine değinilerek; MERLAB personeli tarafından çiçek ve hediye takdiminde bulunuldu.

Yapılan değerlendirmelerde, akreditasyonun zorlu ilk etabının başarı ile tamamlanmasının yanında, sürecin ‘’kapsam genişletme çalışmaları’’ tamamlanmak üzere olduğu ve hocamız Dr. Öğr. Üyesi Nesrin İÇLİ danışmanlığında yoğun bir şekilde devam ettiği vurgulandı.