T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Heyetinden Merkezi Araştırma Laboratuvarımıza Ziyaret

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı'ndan gelen heyet 19 Ekim 2021 tarihinde Merkezi Araştırma Laboratuvarımıza ziyarette bulundular.

Yapılan ziyarette; laboratuvar müdürümüz Doç. Dr. Mahmut Gür, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Funda Terzi, Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur Hazar ve sorumlu uzmanlar tarafından ziyaretçilere Merkezi Araştırma Laboratuvarımızın kapsamı, çalışma alanları ve bünyesinde bulundurduğu laboratuvar ve cihazlardan bahsedilmiştir. Üniversitemizin Ormancılık ve Tabiat Turizmi ihtisaslaşma çalışmaları kapsamında yürütülen analizler doğrultusunda Uçucu Yağ Laboratuvarı tanıtılmıştır. TÜRKAK tarafından akredite olunan ölçümler ile ilgili detaylı bilgiler verilmiştir.