Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Merkezimizde Kromatografik Yöntemler ve Uygulamaları Eğitimi Tamamlandı.

TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği programı kapsamında desteklenen “Kromatografik Yöntemler ve Uygulamaları Eğitimi” 23-26 Ocak 2023 tarihlerinde Üniversitemiz Merkezi Araştırma Laboratuvarı’nda gerçekleştirildi. Öğr. Gör. Dr. F. Işıl Kesbiç yürütücülüğündeki 16 farklı üniversitede öğrenim gören 20 lisansüstü öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğe Samsun On Dokuz Mayıs Üniversitesi Veteriner Fakültesi Farmakoloji ve Toksikoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdurrahman Aksoy ve Prof. Dr. Yavuz Kürşad Daş ile Üniversitemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Özgür Kaynar, Doç. Dr. Nesrin Şener, Doç. Dr. Nesrin İçli, Dr. Öğr. Üyesi Kerim Güney, Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur Hazar, Dr. F. Işıl Kesbiç ve Tarım ve Orman Bakanlığı Ankara Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü’nden Dr. Nergiz Demirtaş eğitmen olarak katkı sağladı. 4 gün süren yoğun eğitim sonrası katılımcılar teşekkür ve memnuniyetlerini dile getirdi.